Callebaut

Čokoláda Gold Callebaut 2,5 kg

  • 45,99 €
  • na sklade 3 ks
Do wishlistu

Varianty produktu:

Ďalšie farby:

Popis produktu

Nová čokoláda Gold Callebaut má intenzívnu vyváženú karamelovo-čokoládovú chuť s bohatými maslovo-smotanovými tónmi a jemnou štipkou soli. Ide o bielu čokoládu s karamelom, má teda karamelovú farbu so zlatým nádychom. Má ideálnu tekutosť a využijete ju na polevy, krémy, pralinky, ganache či čokoládové peny či zmrzliny. 

POPIS

Čokoláda Ruby Callebaut

Zlatá čokoláda od výrobcu Callebaut je vyrobená z výberových surovín ako je pálený karamelizovaný cukor a mlieko. Má intenzívnu karamelovo-mliečnu chuť a karamelovú farbu so zlatým odleskom. Skvele sa dopĺňa so smotanou ako ganache, čokoládových krémov, či s praženými orieškami ako sú napríklad lieskovce. 

UPOZORNENIE: Pri vysokých letných teplotách negarantujeme, v akom stave vám čokoláda príde. Čokoláda sa totiž pri vyšších teplotách rozpúšťa.

ŠPECIFIKÁCIE

Zloženie: obsah kakaa 30,4 %, mlieko 28,3 %, tuk 37,1% z toho mliečny tuk 6,7%, kakaové maslo, cukor, sušené plnotučné mlieko, laktóza (mliečny cukor), sušená srvátka, sušené odstredené mlieko, karamelizovaný cukor 2 %, emulgátory sójový lecitín, prírodná vanilková aróma, soľ

Hmotnosť: 2,5 kg

Krajina pôvodu: Belgicko

Alergény: obsahuje sóju (sójový lecitín) a mlieko, môže obsahovať stopy orechov

ENERGETICKÉ HODNOTY

Nutričné hodnoty na 100 g výrobku

Energetická hodnota: 2388 kJ / 571 kcal

Tuky: 37 z toho nasýtené mastné kyseliny: 23 g

Sacharidy: 51 g z toho cukry: 50 g

Vláknina: 0 g

Bielkoviny: 8 g

Soľ: 0,51 g

AKO USCHOVÁVAŤ ČOKOLÁDU?

Čokoládu skladujte na temnom, chladnom a suchom mieste. Pokiaľ sa čokoláda skladuje nesprávne môže, stratiť svoju krásnu farbu a ovocnú chuť. Používajte vzduchotesné balenie a chráňte pred svetlom. Ideálna teplota na skladovanie je 12°C a teplota 20°C.

Používanie čokolády v stroji na temperovanie na čokoládu aj po dobu niekoľkých dní nemá vplyv na jej chuť a farbu. Zabezpečte ale nepretržité miešanie aby sa kakaové maslo neoddelilo od kakaovej sušiny. Pri rozpúšťaní čokoláda nesmie prekročiť 40 - 50°C čokoláda znehodnocuje, môže stratiť farbu aj chuť po ovocí.

KÓD VÝROBCA: GOLD5

O značke Callebaut

Callebaut

Čokolády značky Callebaut patria medzi tie najkvalitnejšie na svete. Sú pripravované z kakaových bôbov, ktoré sa pražia, aby sa z nich uvoľnilo viac arómy a chuť čokolády bola výraznejšia. Čokoláda Callebaut je veľmi jemná, jemnejšia ako u väčšiny výrobcov čokolády. Všetky ingrediencie sú tiež vyberané s maximálnou starostlivosťou, čo doviedlo čokoládu Callebaut k naprostej dokonalosti. Jej textúra a chuť je skutočne perfektná a čokoláda sa doslova rozpúšťa na jazyku. Vďaka tomu si čokoláda Callebaut vyslúžila označenie - Finest Belgian Chocolates teda: Najlepšia belgická čokoláda a je známa po celom svete.

Kód: CALLEGOLD5
Značka: Callebaut