8 položiek celkom
Cukrárska špachtľa FKOFFICIUM 9 cm, de Buyer
€24,49 –16 %
€20,50
DB423109
Cukrárska špachtľa FKOFFICIUM 20 cm, de Buyer
€31,90
DB423120
Cukrárska špachtľa FKOFFICIUM 20 cm, de Buyer
€31,90
DB423020
Cukrárska špachtľa FKOFFICIUM 8 cm, de Buyer
€27,90
DB423108
Kuchynská obracačka FKOFFICIUM, perforovaná, de Buyer DB423601
Stierka na cesto FKOFFICIUM, de Buyer
€37,10
DB423600
Cukrárska špachtľa FKOFFICIUM 15 cm, de Buyer
€27,90
DB423015

Doplnky na pečenie – nevyhnutnosť pre každého milovníka koláčov

Doplnky na pečenie sú nevyhnutnosťou, ak milujete pečenie koláčov, koláčikov a iných druhov zákuskov. Vychytávky na pečenie nielen uľahčia pečenie, ale umožnia vám krásne ozdobiť torty a byť pri pečení čo najpresnejší.

Príslušenstvo na pečenie – čo to je?

V Kulina ponúkame široký sortiment príslušenstva na pečenie, ktoré je zároveň skvelým darčekom pre všetkých domácich cukrárov. Nájdete tu:

  • špachtle na polevu a zdobenie tiež nazývané špachtle na polevu a nože na palety – nástroje určené na rovnomerné rozotretie krému alebo polevy na povrch vašich koláčov
  • cukrárske návleky známe aj ako cukrárske alebo pekárske vrecúška ideálne na zdobenie tort, pečiva a predjedál, často s mnohými rôznymi tipmi
  • tortové servery , vďaka ktorým bude servírovanie torty… kus torty
  • ďalšie príslušenstvo na výrobu a zdobenie tort , ako sú vykrajovátka, súpravy na pečenie a malé pomôcky, ktoré sa vám budú hodiť pri pečení a zdobení – či už to robíte len tak pre zábavu s deťmi alebo ak to myslíš vážne

Niektoré značky v Kulina to myslia s výrobou a zdobením vašich tort naozaj vážne. Španielska značka Lekue ponúka farebné doplnky na pečenie pre celú rodinu a ak ste vždy snívali o tom, že budete ako francúzsky šéfkuchár, možno si budete chcieť zaobstarať príslušenstvo na pečenie od de Buyer značka.

Aké je základné pravidlo pri zdobení vašich tort kráľovskou polevou?

Nazýva sa to pravidlo 10 sekúnd (hoci niektorí hovoria, že by malo byť 15) a umožňuje vám skontrolovať, či je konzistencia polevy taká, aká má byť. Jediné, čo musíte urobiť, je chytiť nôž na maslo a pretiahnuť jeho špičku cez povrch vašej polevy, pričom nôž nechajte prejsť približne 2,5 cm hlboko. Potom pomaly počítajte do 10. Ak sa povrch polevy spojí do 10 sekúnd, poleva je pripravená na použitie.

A ak to s pečením myslíte vážne, uistite sa, že máte všetky tortové formy, ktoré potrebujete, ťažký valček na cesto, štýlovú zásteru a kuchynské chňapky, ktorá ochráni vaše ruky pred teplom. No, rukavice sú naozaj dôležité, pretože na ozdobenie torty budete potrebovať svoje ruky!