produkt sa už nepredáva

Servírovacia panvica Ø 28 cm CeraDur®

vonkajšia leštená úprava

Zavolejte nám na +421 944 836 652 nebo napište, poradíme vám.

Popis produktu

Na panvici klasického tvaru z nehrdzavejúcej ocele s nepriľnavým povrchom CeraDur® od nemeckého výrobcu WMF budete s radosťou pripravovať rozmanité druhy opekaných či smažených pochúťok. Vhodná je najmä na prípravu najrôznejších rizot, mäsových a zeleninových zmesí, krémových cestovín či vynikajúcej paelly z rýb a morských plodov. Neváhajte zapiecť pokrmy v rúre a využite túto krásnu panvicu s lešteným vonkajším povrchom naplno aj pri servírovaní na stôl.

Chutne, lákavo a čerstvo od sporáka až na váš stôl. Lahodné pokrmy, z ktorých sa šíria všetky vône, servírujte ešte horúce z platničky sporáka na váš krásne prestretý stôl medzi nedočkavých stravníkov.

Kombinácia tých najkvalitnejších materiálov vám zaručí vždy najlepší výsledok, či už opekáte, smažíte alebo restujete.

Klasický okrúhly tvar s vyšším okrajom je veľmi praktický napríklad na prípravu rôznych omeliet, mäsových a zeleninových zmesí, rizot, cestovín s krémovými omáčkami či pokrmov z morských plodov, fašírky, lievance, rýchle soté – fantázii sa medze nekladú!

Široký okraj umožňuje pohodlné vylievanie obsahu panvice bez rozliatia.

Panvice s nepriľnavým povrchom CeraDur® sú odolné extrémne vysokým teplotám, umožňujú zdravé varenie len s minimálnym množstvom tuku a tiež sa skvele čistia.

Masívne oceľové jadro s patentovaným dnom TransTherm má dobrú tepelnú vodivosť, panvica sa zahrieva rovnomerne a následne si veľmi dobre drží tú správnu teplotu. Šetríte tak cennú energiu a varíte úsporne.

Panvice sú obzvlášť vhodné na prudké smaženie a opekanie pri vysokých teplotách a môžete ich používať na indukčných platničkách.

Ergonomicky tvarované držadlá z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele nepália a umožňujú pohodlnú a bezpečnú manipuláciu nielen pri varení, ale aj pri samotnom servírovaní pokrmov z panvice na stôl.

Vďaka držadlám z nehrdzavejúcej ocele a absencii klasického plastového držadla je jednoduché panvicu umiestniť do rúry a vytvoriť tak napríklad dokonalé zapečené zeleninové suflé so zlatou syrovou kôrkou.

  • Z leštenej ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele 18/10 Cromargan®
  • Vonkajší povrch je robustný, dobre udržiavateľný a nezničiteľný
  • Dobre znáša aj vysokú teplotu – odolá teplu až do 400 °C
  • V rúre možno použiť do 250 °C
  • Patentovaná konštrukcia dna TransTherm®
  • Rovnomerné zahriatie, perfektný rozvod a udržanie tepla
  • Jednoduché, energeticky úsporné varenie
  • Ergonomická rukoväť z nehrdzavejúcej ocele umožní bezpečnú manipuláciu
  • Vnútorný nepriľnavý povrch CeraDur® na keramickej báze
  • Najlepšie výsledky dosiahnete s použitím malého množstva oleja
  • Na prípravu celého radu pokrmov s minimom tuku, aj pri veľmi vysokých teplotách
  • Na všetky typy platničiek vrátane indukcie
  • 2 roky záruka na nepriľnavý povrch
  • Dobre sa čistí, ručné umývanie

Tipy na smaženie:

Oleje lisované za studena nie sú vhodné na smaženie na nepriľnavom povrchu, pretože sú pri vyšších teplotách nestabilné a ich zložky by sa mohli napojiť na nepriľnavý povrch a obmedziť tak jeho nepriľnavé vlastnosti.

Maslá či margaríny by sa nemali zahrievať na viac ako 150 °C (margarín cca 170 °C). Hodia sa napr. na smaženie vajíčok, palaciniek, obaľovaných potravín alebo rýb. Tuk pomaly zahrievajte, kým sa neobjavia malé bublinky, znížte príjem tepla, počkajte, kým tuk prestane bublať. Potom môžete začať smažiť.

Milovníkom varenia odporúčame na smaženie prepustené maslo. Neobsahuje vodu a bielkoviny, je vhodné na jemné smaženie aj na restovanie pri vysokých teplotách 190 °C – 210 °C. Má špecifickú chuť a odlišné vlastnosti od bežného stolného masla.

Bežne používané rastlinné oleje, napr. repkový, slnečnicový alebo zmiešané oleje, vydržia smaženie pri vysokých teplotách 190 °C – 220 °C. Sú vhodné na smaženie alebo fritovanie väčšiny potravín, predovšetkým ale na restovanie mäsa. Pri ich používaní dbajte na to, aby nebol zbytočne prepaľovaný. Ak začne olej dymiť, je rozpálený na príliš vysokú teplotu.

Stužené rastlinné tuky vydržia vysoké teploty 190 °C – 220 °C. Zvyčajne sa predávajú v blokoch, dobre sa porciujú. Sú ideálne na smaženie dozlatista. Sú vhodné na smaženie múčnych pokrmov (napr. palaciniek) a obaľovaných potravín (rezňov).

KÓD: WM0748386021

Zobraziť celý popis produktuSkryť celý popis produktu