Kliešte na špagety BISTRO, WMF
Kód: WM1289459990Podrobný popis
Servírovacie kliešte Bistro oceníte pri podávaní celej rady pokrmov vrátane šťavnatých kúskov mäsa či pokrmov obsahujúcich marinádu. Pomocou nich naberiete vždy to správne množstvo šalátu, plátok mäsovej rolády či porciu cestovín bez toho, aby ste si ušpinili krásne prestretý stôl. Jedna časť klieští so zúbkami zaistí pevné uchopenie, druhá, plná časť, zase bezpečne zadrží nadbytočnú omáčku, dresing alebo vodu.
Kliešte sú vhodné na jednoduché naberanie a servírovanie celého radu pokrmov. Pomocou týchto klieští sa servírovanie stane hračkou. Ploché, oblé ramená klieští sa dobre držia, ich správna ergonómia zaručuje bezproblémovú manipuláciu. Bezpečne tak naservírujete z misy či hrnca na tanier akékoľvek pokrmy.
- Vhodné na servírovanie šalátov, mäsa, cestovín, zeleniny atď.
- Efektné na servírovanie priamo na stole
- Jednoduchá manipulácia
- Z leštenej ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele Cromargan®
- Hygienické, tvarovo stabilné, odolné proti kyselinám
- Vhodné do umývačky riadu
To, čo jeme, je pestré a rozmanité. Séria Bistro preto ponúka vhodné príbory na stôl aj na servírovanie v nadčasovom dizajne, ktorý vás určite osloví. Vďaka vynikajúcej kvalite lešteného materiálu Cromargan® (ušľachtilá nehrdzavejúca oceľ 18/10) sú tieto produkty tvarovo stabilné, odolné proti potravinovým kyselinám a samozrejme vhodné aj do umývačky riadu.
Dodatočné parametre
Kategória: | Kuchynské kliešte a pinzety |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnosť: | 0.17 kg |
Typ produktu: | Kuchynské náčinie |
Séria: | WMF Bistro |
K překladu: | CZ AUTO-PRO-title |
Margin: | E |
Položka bola vypredaná… |
WMF - prémiová nemecká kvalita do vašej kuchyne
WMF – prémiový nemecký dizajn
WMF – zdravé varenie s prémiovým riadom
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Nemecká precíznosť v spojení s najmodernejšími technológiami, to je WMF, značka s dlhoročnou tradíciou. Od roku 1853 vyrába mimoriadne kvalitné a vzhľadovo prepracované vybavenie do kuchyne a domácnosti s dlhou životnosťou. |