BIO fazuľky tonka 20 g, celé, Mill & Mortar

Kód: MM12272
Značka: Mill & Mortar
€9
Skladom (45 ks)

Sú vaše jedlá chutné, ale máte pocit, že im k dokonalosti ešte niečo chýba? Mlyn & Mortar...

  • zrnká tonky majú bohatú a exotickú vôňu, ktorá sa často opisuje ako kombinácia vanilky, mandlí, klinčekov a karamelu
  • fazuľu tonka možno nastrúhať a pridať do muffinov, koláčov, panna cotty, zmrzliny alebo čokoládových dezertov
  • certifikované organické - zložky sú pestované bez použitia pesticídov, chemických hnojív alebo geneticky modifikovaných organizmov

Detailné informácie

Podrobný popis

Hlavné výhody:

  • zrnká tonky majú bohatú a exotickú vôňu, ktorá sa často opisuje ako kombinácia vanilky, mandlí, klinčekov a karamelu
  • táto jedinečná aróma dodáva jedlám a nápojom špeciálny chuťový rozmer a vytvára nezabudnuteľný zážitok
  • obsahujú prírodné sladidlo kumarín, ktoré je sladšie ako cukor, takže môžete znížiť množstvo cukru v receptoch a stále dosiahnuť sladkú chuť
  • fazuľu tonka možno nastrúhať a pridať do muffinov, koláčov, panna cotty, zmrzliny alebo čokoládových dezertov
  • sú výborné aj do koktailov na báze rumu
  • nestratia sa však ani v slanej kuchyni, kde ich komplexná chuť pomáha pozdvihnúť chuť mušlí, majonézy, tekvicovej polievky alebo dokonca zemiakovej kaše
  • certifikované organické - zložky sú pestované bez použitia pesticídov, chemických hnojív alebo geneticky modifikovaných organizmov
  • môžete si byť istí, že konzumujete len zdravé a ekologické suroviny
  • štýlové a hermeticky uzavreté balenie, ktoré chráni obsah a zachováva jeho čerstvosť - korenie zostane plné chuti a vône, pripravené na použitie, kedykoľvek ho budete potrebovať

Dodatočné informácie:

  • zloženie: celé fazule tonka* (* = bio)
  • čistá hmotnosť: 20 g
  • pôvod: mimo EÚ
  • certifikácia: DK-ØKO-100
  • skladovanie: skladujte na suchom, tmavom a vzduchotesnom mieste

Dodatočné parametre

Kategória: Korenie
Hmotnosť: 0.1 kg
Materiál: Kov
Typ produktu: Korenie
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: