Cukrárske sáčky

4 položiek celkom
Cukrárske vrecko na zdobenie 40 cm, 100 ks, de Buyer
€32,70
DB434840N
Cukrárske vrecko na zdobenie 40 cm, textil, de Buyer
€11,39
DB485640N

Cukrárske návleky - skvelá pomôcka pre fanúšikov pečenia

Čo sú to cukrárske rukávy?

Cukrársky návlek, niekedy označovaný ako „vrecko na fajku“ alebo „vrecko na pečivo“, je kužeľovité príslušenstvo na pečenie – vrecko s otvorom na samom konci a tip na zdobenie tort alebo muffinov, tort, koláčikov a iného pečiva. Niektoré cukrárske návleky sú jednorazové, niektoré opakovane použiteľné a keď si kúpite súpravu na zdobenie vrátane cukrárskeho vrecka, zvyčajne dostanete aj sadu vymeniteľných špičiek s rôznymi veľkosťami otvorov a perforácií pre rôzne druhy krémových vzorov.

Na čo všetko môžete použiť piping bag?

Existuje niekoľko spôsobov použitia cukrárskeho návleku, ktoré môžu byť pre vás mimoriadne užitočné. Čo sa dá robiť s vrecúškom?

  • ozdobte koláče, sušienky a všetky druhy pečiva
  • na plechy vytlačte cestá, cestá, krémy a vyšľahané bielka
  • upravte si jedlo vytlačením pyré, ako sú zemiaky, na taniere alebo taniere

Ako si vybrať správne vrecúško a ako ho používať?

Najprv si musíte skontrolovať recept, prečítať si pokyny na pečenie a pozrieť si ilustrácie, aby ste sa mohli rozhodnúť, aký typ hrotu do vrecka na fajčenie použijete.

V Kulina môžete získať oboje - jednorazové aj opakovane použiteľné cukrárske návleky a výber závisí od receptúry a vašich osobných preferencií.

  • jednorazové cukrárske vrecúška sú užívateľsky prívetivejšie, nemusíte ich čistiť a ak fajčiarske vrecúško používate len raz za čas, je možné vyrobiť si fajčiarske vrecúško aj z igelitového vrecúška, ktoré používate napr. .
  • ak však pečiete a zdobíte torty často, ak potrebujete veľa krému alebo polevy a ak chcete používať riešenia šetrné k životnému prostrediu, mali by ste si vybrať opakovane použiteľný cukrársky návlek vyrobený z bavlny alebo nylonu.

Ako sa plnia cukrárske rukávy?

Budete potrebovať veľký pohár alebo kadičku na preloženie okrajov cukrovinkových rukávov nadol cez vrch veľkej prázdnej nádoby. To ho udrží na mieste, zatiaľ čo používate gumovú špachtľu na vkladanie krému alebo polevy z misky do vrecka.

Naplňte vrecko asi do dvoch tretín. Umožní vám to lepšiu kontrolu nad množstvom krému, ktorý vytlačíte z vrecúška. Aby námraza zostala na mieste, môžete vrecko skrútiť a zauzliť na vrchu.

V Kulina nájdete cukrárske návleky značky de Buyer, ale aj mnoho ďalších doplnkov na pečenie , ako sú pekáče, zdobiace a polevové špachtle a servery na koláče.