ZĽAVA 20 %
WMF PROFI RESIST
Správna panvica, hneď od začiatku.
Nepriľnavá panvica na celý život.
Odoláva poškriabaniu a vysokým teplotám pri pečení mäsa.
#1
Značka WMF je v Nemecku lídrom v kategórii výrobkov pre domácnosť.
160 rokov histórie. Viac ako 500 ocenení za dizajn.
Dotknite sa pravého remesla.
Nerezová, ale napriek tomu nepriľnavá
Ochranná mriežka
Nepriľnavý povrch PermaDur je chránený reliéfnou štruktúrou z nerezovej ocele v tvare včelieho plástu. Tá nielen chráni pred poškriabaním, ale umožňuje aj ideálne rozloženie tuku pre rovnomerné opekanie a chrumkavé vyprážanie.
Nepriľnavý povrch PermaDur
Mimoriadne odolný, bez škodlivých látok. Vhodný na prudké vyprážanie, ako aj na šetrné tepelné spracovanie s malým množstvom tuku (napr. na ryby, vajcia alebo palacinky).
Rýchly a rovnomerný ohrev
Panvice sú vyrobené z týchto troch vrstiev materiálu - hliníkové jadro, vnútorná časť z nerezovej ocele 18/10 a vonkajšia časť z mimoriadne odolnej chrómovej ocele. Tento materiál rovnomerne rozloží teplo po celom povrchu.
Univerzálne
Do rúry aj na indukciu
Panvice sú odolné voči vysokým teplotám do 260 °C a vhodné na všetky typy varných dosiek vrátane indukčných.
Rukoväť má znížené zahrievanie
Rukoväť má dutú konštrukciu, vďaka ktorej sa menej zahrieva a panvica sa pohodlne drží v ruke.* Neplatí pri používaní panvice v rúre
Ľahké vylievanie
Široký okraj panvice umožňuje ľahšie vylievanie bez kvapkania
WMF Profi Resist - to najlepšie z oboch svetov
Opekanie ako na oceľovej alebo nerezovej panvici, s pohodlnou údržbou ako u panvice s nepriľnavým povrchom.
Výhody a nevýhody nepriľnavých panvíc
Panvice s nepriľnavým povrchom sú častou voľbou začínajúcich kuchárov. Vajíčka ani palacinky sa na ne neprilepia a ich údržba je veľmi jednoduchá. Steaky sa na nich však pripravujú ťažko - nedajú sa zohriať na vysokú teplotu a na nepriľnavom povrchu sa nevytvorí krusta a výpek, ktoré sú pre chuť mäsa kľúčové.
Ak sa nepriľnavý povrch poškriabe, stratí svoje nepriľnavé vlastnosti. Buďte opatrní aj pri kúpe lacnejších panvíc. Nekvalitné nepriľnavé povrchy môžu obsahovať PFOA a iné škodlivé látky, ktoré sa pri poškriabaní uvoľňujú do jedla.
Ľahké panvice sa môžu zdať skvelé na varenie, ale po roku často zistíte, že sa začínajú prehýbať. Panvica sa nezahrieva rovnomerne a palacinky budú na krajoch pripálené a v strede nedopečené.
WMF PROFI RESIST
Spojenie výhod z oboch svetov
Výhody a nevýhody nerezových alebo oceľových panvíc
Oceľové panvice sú ideálne na prípravu mäsa. Dajú sa zahriať na vysokú teplotu na prudké opečenie a orestovanie mäsa. Čím viac ich používate, tým sú lepšie a stávajú sa prirodzene nepriľnavými. Sú mimoriadne odolné a vydržia prakticky celý život.
Vyžadujú si však trochu zručnosti a skúseností. Oceľové panvice je potrebné pred prvým použitím vypáliť. A pre mnohých sú jednoducho nevyhovujúce, najmä na prípravu chúlostivých potravín, ako sú ryby alebo vajcia.
"Úplná spokojnosť, nepripaľuje sa, ale mäso je krásne prepečené. Dobre sa umýva aj bez umývačky riadu."
Marcela M.
"Pdokonalá panvica! Úprava profi resist funguje perfektne. Kúpim si ďalšiu ;-)"
Dušan E.
ZĽAVA 20 %
Na všetko od značky WMF
Panvice a pekáče WMF Profi Resist si teraz môžete kúpiť s 20 % zľavou.
A nielen to, zľava sa vzťahuje na všetko od WMF okrem elektrospotrebičov. Do 3.9.2023