Nôž Santoku SAMURAI PROFESSIONAL DAMASCUS 13 cm, Dellinger

Kód: DNGRSXLKHP5
Značka: Dellinger
€71
Skladom (7 ks)

Mimoriadne ostrý japonský kuchársky nôž Santoku SAMURA I PROFESSIONAL DAMASCUS (dĺžka čepele 130 mm) sa používa na bežné krájanie, rezanie a mletie všetkých potravín. V porovnaní s klasickými kuchárskymi nožmi má širšiu čepeľ, inú geometriu a guľatejšiu špičku, ktorá minimalizuje únik tekutín pri krájaní a udržuje jedlo plné šťavy a vitamínov.

Nádherný dizajn čepele a najvyššiu kvalitu podčiarkuje 67 vrstiev ocele - rezné jadro z japonskej ocele VG10 je vložené medzi dve vrstvy damaškovej nehrdzavejúcej ocele, takže nôž vykazuje výnimočnú odolnosť a húževnatosť a zachováva si dlhotrvajúcu ostrosť s tvrdosťou približne HRC 62. Ručne brúsená a dokonale vyvážená ostrá čepeľ s trblietavým damascénskym vzorom pripomínajúcim rozbúrené more minimalizuje trenie pri krájaní a zabraňuje prilepeniu nakrájaných potravín na čepeľ. Každý dizajn je úplne jedinečný a neopakovateľný, takže každý nôž je originál!

Nôž kuchár Santoku SAMURA I PROFESSIONAL DAMASCUS má vysoko odolnú a stabilnú rukoväť vo westernovom štýle z materiálu G-10. Tento materiál nekoroduje, neoxiduje, je úplne vodotesný, bez zápachu a bezúdržbový. Rukoväť je ergonomicky tvarovaná, ručne leštená a zdobená centrálnym mozaikovým nitom so samurajským znakom.

Detailné informácie

Podrobný popis

Hlavné výhody:

  • extrémna ostrosť
  • nakrájané potraviny sa nelepia na nôž
  • odolná čepeľ vyrobená zo 67 vrstiev ocele
  • ručne leštená rukoväť
  • výnimočný dizajn
  • každý kus je originál
  • balené v darčekovej krabičke

Dodatočné informácie:

  • dĺžka rukoväte: 105 mm
  • dĺžka čepele: 130 mm
  • celková dĺžka: 235 mm
  • nie je možné umývať v umývačke riadu - umývajte iba ručne a potom ihneď vysušte

Dodatočné parametre

Kategória: Santoku nože
Hmotnosť: 0.125 kg
Farba: Čierná
Materiál: Damašková oceľ
Rozmer: 23 cm
Dĺžka čepele: 13 cm
Typ produktu: Santoku nôž
Séria: Dellinger Samurai
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: