Príprava dokonale šťavnatého steaku si vyžaduje nielen zručnosť, ale aj správne náčinie. Pre milovníkov mäsa sú jasnou voľbou oceľové panvice - odolné, všestranné a výborne vedúce teplo. Zistite, prečo by táto nezničiteľná stálica nemala chýbať ani vo vašej kuchyni.
- Odoláva všetkým teplotám
Oceľ má vynikajúcu tepelnú odolnosť, takže môžete naplno využiť výhody varenia pri vysokých teplotách. Oceľ tiež dobre vedie a uchováva teplo. Je ideálnou voľbou na varenie mäsa na vysokých teplotách. - Zlepšuje jeho vlastnosti
Čím viac na oceľová panvica varíte a smažíte, tým lepšie má. Používanie panvice ju začierni, čo nie je zlá vec, ale pozitívna zmena. O akom inom kuchynskom riade môžete povedať, že sa s pribúdajúcimi rokmi zlepšuje? - Absolútne neškodné
Povrchové železo panvice je veľmi tvrdý a pri bežnom používaní ho nepoškriabete. Z iných panvíc sa môžu pri varení uvoľniť povrchové úpravy a dostať sa do jedla, ale pri oceli sa vám to v žiadnom prípade nestane. - Všetky zdroje tepla
Oceľ je feromagnetický kov, takže jedlo sa s ňou dá pripravovať na všetkých tepelných zdrojoch vrátane indukcie. Takže si nebudete musieť robiť starosti s tým, čo s touto panvicou robiť, keď si zaobstaráte indukčný varič. - Robustné a pevné
Oceľový riad pôsobí na prvý pohľad solídnym dojmom a nielenže solídne vyzerá, ale taký aj naozaj je. Pri správnom zaobchádzaní vám bude slúžiť dlhé roky a svoju milovanú panvicu môžete dokonca odkázať svojim potomkom.