Kuchársky nôž HARD EDGE 20 cm, Fiskars
Kód: FISK1051747Podrobný popis
Kuchársky nôž Fiskars radu Hard Edge s 20 cm dlhou čepeľou s rovným a perfektne nabrúseným ostrím je všestranným pomocníkom v každej kuchyni. Tento univerzálny nôž je ideálny na krájanie veľkých kusov potravín - výborne nakrája mäso, zeleninu, ale aj naseká bylinky. Čepeľ noža vyrobená z kvalitnej tvrdej nerezovej ocele zostane dlho ostrá vďaka špeciálnemu ostreniu technológií LZR-EDGE™.
Čím sa líšia nože radu Hard Edge od ostatných?
Čepeľ noža Fiskars Hard Edge je vyrobená z pevnej nerezovej ocele a ostrená pomocou špeciálnej technológie LZR-EDGE™. Vďaka tejto úprave nože zostávajú 4x dlhšie ostré ako iné nože. Skvele ergonomická črienka noža Hard Edge je pokrytá materiálom Softouch™ s trojrozmerným vzorom na povrchu, ktorý zaručuje bezpečné a pohodlné držanie. Nôž sa ľahko udržuje, je možné ho umývať v umývačke riadu. V prípade potreby ho možno ľahko nabrúsiť ostričom alebo ocieľkou.
Výhody a parametre kuchárskeho noža Hard Edge Fiskars:
- jedinečná ostrosť pre každodenné krájanie
- praktický nôž s masívnou čepeľou je ideálny pre ľahké krájanie mäsa a zeleniny
- unikátna technológia LZR Edge zaisťuje dlhotrvajúcu ostrosť čepele - nôž vydrží až 4x dlhšie ostrý
- čepeľ noža je vyrobená z kvalitnej japonskej nerezovej ocele s tvrdosťou HRC 52
- ergonomická rukoväť s 3D textúrou pre maximálne pohodlie pri krájaní
- praktický chránič prstov
- fínsky dizajn
- ekologický kartónový obal s minimom použitého plastu
- vysoká ostrosť nožov testovaná v CATRA laboratóriu
- možno umývať v umývačke riadu
- dĺžka čepele 20 cm
Dodatočné parametre
| Kategória: | Kuchárske nože z nehrdzavejúcej ocele |
|---|---|
| Záruka: | 2 roky |
| Hmotnosť: | 0.1 kg |
| Farba: | Čierná |
| Materiál: | Nerezová oceľ |
| Rozmer: | 20 cm |
| Dĺžka čepele: | 20 cm |
| Počet kusov: | 1 ks |
| Vlastnosti: | Vhodné do umývačky |
| Typ produktu: | Kuchársky nôž |
| Séria: | Fiskars Hard Edge |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Margin: | D |
| Výrobca: | Fiskars |
| Položka bola vypredaná… | |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.