Soľ s paradajkami, parmezánom a bazalkou 300 g, Nicolas Vahé

Kód: NV104981027
Značka: Nicolas Vahé
€11
Skladom (18 ks)

Chutí ako nebo, nádherne vonia, skvele vyzerá! So soľou Nicolas Vahé s paradajkami, parmezánom a bazalkou okoreníme svoju kuchyňu – chuťovo aj vzhľadovo!

Táto soľ je zmesou soli, paradajok, parmezánu a bazalky a skvele chutí s maslom, paradajkovým šalátom, rybami, mäsom a cestovinami. Sklenená nádoba je vybavená keramickým mlynčekom a ak chcete ohromiť svojich hostí a ich chuťové bunky, nezabudnite, že čerstvo namleté ​​korenie má hlbšiu a bohatšiu chuť a vôňu.

Prečo je to tak? Celé korenie obsahuje oleje, vďaka ktorým má úžasnú chuť a tieto oleje sa uvoľňujú pri používaní mlynčeka na korenie. Vo výsledku sú vaše jedlá oveľa chutnejšie. So soľami a korením Nicolas Vahé je to ľahké a prirodzené!

Vďaka elegantnej sklenenej nádobe a značkovej etikete v minimalistickej, čiernobielej farebnej palete vyzerá korenie Nicolas Vahé skvele na kuchynskej doske, na stole aj na záhrade pri grilovacej záhradnej párty. Niektoré z nich môžete priniesť aj so sebou domov svojim priateľom ako malý, ale vkusný darček.

Detailné informácie

Podrobný popis

Hlavné výhody:

  • dodáva sa s keramickým mlynčekom pre jednoduché použitie a lepšiu chuť
  • elegantná sklenená lavička vyzerá skvele na vašej pracovnej doske alebo kuchynskom ostrovčeku
  • lepšiu chuť v priebehu niekoľkých sekúnd!

Dodatočné informácie:

  • hmotnosť: 300 g
  • výška: 23 cm
  • priemer: 5 cm
  • zloženie: morská soľ 93, syr parmigiano reggiano 3% (nepasterizované mlieko, soľ, syridlo), paradajkový prášok 1,4 %, cesnakový prášok 0,9 %, chilli prášok, prášok z červenej repy, bazalka 0,4 %, olej

Výživové hodnoty:

  • Energia (KJ): 89
  • Energia (kcal): 21
  • Tuky (g): 0,9
  • Sacharidy (g): 1,5 - z toho cukry (g): 0,8
  • Vláknina (g):
  • Bielkoviny (g): 1,4
  • Soľ (g): 92

Dodatočné parametre

Kategória: Soľ
Hmotnosť: 0.3 kg
Materiál: Sklo
Rozmer: 23 cm
Typ produktu: Korenie
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: