Nôž na krájanie HARAKIRI 17 cm, čierny, Samura

Kód: SMRSNHPNC17
Značka: SAMURA
€24 –12 %
Nôž na krájanie HARAKIRI 17 cm, čierny, Samura
€24 –12 % €21
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Tento nôž vyniká vďaka svojej veľmi tenkej, úzkej a rovnej čepeli. Je ideálny na krájanie mäsa a rýb na tenké plátky a filety, a je nevyhnutný pri príprave japonských rybích pokrmov. Široko sa používa na krájanie kúskov filé jesetera a šunky.

Detailné informácie

Podrobný popis

Nože značky Samura sú vyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele majú japonský tvar a jemné zúženie zo špičky, vďaka čomu disponujú fantastickým rezným výkonom. Nože Samura sú naostrené v uhle 17 stupňov. To je viac ako pri japonských nožoch, ale menej ako pri európskych nožoch. Pre rukoväte sa používajú najlepšie moderné materiály: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, Kratón a kompozity.

Tento nôž vyniká vďaka svojej veľmi tenkej, úzkej a rovnej čepeli. Je ideálny na krájanie mäsa a rýb na tenké plátky a filety, a je nevyhnutný pri príprave japonských rybích pokrmov. Široko sa používa na krájanie kúskov filé jesetera a šunky.

Hlavné výhody nožov Samura:

  • vyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele, kalené na 58 - 61 HRC
  • fantastický rezný výkon vďaka japonskému tvaru čepele a jemnému zúženiu zo špičky
  • naostrenie v uhle 17 stupňov (tj viac ako pri japonských nožoch, ale menej ako pri európskych nožoch)
  • rukoväte vyrobené z najlepších moderných materiálov: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, Kratón a kompozity

Špecifikácia:

  • Celková dĺžka: 31,5 cm
  • Dĺžka čepele: 17 cm
  • Hmotnosť: 90 g
  • Materiál čepele: nerezová oceľ
  • Materiál rukoväte: ABS plast
  • Odporúča sa ručné umývanie

Dodatočné parametre

Kategória: Plátkovacie a porcovacie nože
Hmotnosť: 1 kg
Farba: Čierná
Materiál: Nerezová oceľ
Rozmer: 17 cm
Dĺžka čepele: 17 cm
Typ produktu: Univerzálny nôž
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: