Filetovací nôž FUNCTIONAL FORM 22 cm, Fiskars
Kód: FISK1057540Podrobný popis
Veľký nôž s tenkou pružnou čepeľou je ideálnym pomocníkom pri filetovaní rýb, krájaní veľkých kusov šunky, roastbeefu, salámy a iných potravín, ktoré vyžadujú jemné a precízne plátkovanie. Čepeľ noža je perfektne ostrá a práca s filetovacím nožom Functional Form je teda veľmi jednoduchá a efektívna. S jeho pomocou bude príprava rýb do japonských pokrmov hračkou.
Výhody filetovacieho noža Fiskars Functional Form 22 cm:
- spoľahlivý výkon - vysoko kvalitná japonská nerezová oceľ zaisťuje skvelú ostrosť a nehrdzavejúcu
- odolné prevedenie - zosilnená čepeľ pre dobré vyváženie noža a jeho pevnosť, dodatočne leštené ostri zvyšujúce výkon čepele, je možné umývať v umývačke riadu
- hygienický a pohodlný materiál rukoväte - bezpečné a nekĺzavé uchopenie vďaka materiálu Softouch™, hlboké zahĺbenie rukoväte zvyšuje ochranu prsta
- ergonomicky tvarovaná rukoväť umožňuje rôzne spôsoby uchopenia
Technické parametre filetovacieho noža Fiskars Functional Form 22 cm:
- dĺžka čepele: 22 cm
- materiál: nerez oceľ / plast
- hmotnosť: 0,108 kg
- rozmery balenia: 41 x 9 x 2,38 cm
Kolekcia Fiskars Functional Form
Kolekcia Functional Form sa skladá zo širokej ponuky vysoko kvalitných nožov, kuchynských potrieb, riadu a príborov. Spoločne tvoria vzhľadovo harmonickú kolekciu, ktorá uľahčuje každodenný život ich ľahkým používaním, čistením a skladovaním.
Nové kuchynské potreby Fiskars by mali byť pred prvým použitím umyté. Takmer všetko náčinie Functional Form je možné umývať v umývačke riadu. Aj napriek tomu sa však odporúča ručné umývanie na zaručenie dlhšej doby dobrého stavu.
Dodatočné parametre
| Kategória: | Filetovacie nože |
|---|---|
| Záruka: | 2 roky |
| Hmotnosť: | 0.1 kg |
| Farba: | Čierná |
| Materiál: | Nerezová oceľ |
| Rozmer: | 22 cm |
| Dĺžka čepele: | 22 cm |
| Počet kusov: | 1 ks |
| Typ produktu: | Filetovací nôž |
| Séria: | Fiskars Functional Form |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Margin: | D |
| Výrobca: | Fiskars |
| Položka bola vypredaná… | |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.