Nôž na vykosťovanie DAMASCUS 16,5 cm, Samura

Kód: SMRSNDVN
Značka: SAMURA
€97
Vypredané
Položka bola vypredaná…

Vykosťovací nôž s dĺžkou čepele 16,5 cm Damascus Samura. Poskytuje dokonalú rovnováhu v ruke, zatiaľ čo 67 vrstiev pôvodnej japonskej ocele zaisťuje funkčnosť, spoľahlivosť a silu. Spoločnosť Samura používa najlepšie japonské postupy a kombinuje ich s najlepšími európskymi technológiami, tým zachováva vysokú kvalitu svojich produktov a zároveň ich udržiava moderné.

Detailné informácie

Podrobný popis

Nože značky Samura sú vyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele majú japonský tvar a jemné zúženie zo špičky, vďaka čomu disponujú fantastickým rezným výkonom. Nože Samura sú naostrené v uhle 17 stupňov. To je viac ako u japonských nožov, ale menej ako u európskych nožov. Pre rukoväte sa používajú najlepšie moderné materiály: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, kraton a kompozity.

Vykosťovací nôž s dĺžkou čepele 16,5 cm Damascus Samura. Poskytuje dokonalú rovnováhu v ruke, zatiaľ čo 67 vrstiev pôvodnej japonskej ocele zaisťuje funkčnosť, spoľahlivosť a silu. Spoločnosť Samura používa najlepšie japonské postupy a kombinuje ich s najlepšími európskymi technológiami, tým zachováva vysokú kvalitu svojich produktov a zároveň ich udržiava moderné.

Hlavné výhody nožov Samura:

  • vyrobené z najlepšej japonskej a švédskej ocele, kalené na 58 - 61 HRC
  • naostrenie v uhle 17 stupňov (tj. viac ako u japonských nožov, ale menej ako u európskych nožov)
  • rukoväte sú vyrobené z najlepších moderných materiálov: Micarta, G10, stabilizované drevo, plast s jemným povrchom, Kraton a kompozity

Parametre:

  • Celková dĺžka: 30,5 cm
  • Dĺžka čepele: 16,5 cm
  • Hmotnosť: 180 g

Dodatočné parametre

Kategória: Filetovacie nože
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 1 kg
Farba: Čierná
Materiál: Damašková oceľ
Rozmer: 17 cm
Dĺžka čepele: 17 cm
Typ produktu: Filetovací a vykosťovací nôž
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: