Blog, Strana 2

Varte ako v luxusnej reštaurácii s metódou sous-vide!

Pre gurmánov nie je metóda sous-vide žiadnou novinkou a určite ste sa s ňou stretli aj vy. Pre nieko...

Dekantácia - obrad nalievania vína

Pre niektorých menej znalých môže byť dekantácia úplne neznámym pojmom a možno si pomyslia, že to je...

Pravda o teflónovom riade

Nepriľnavé panvice otvárajú nové možnosti v podobe varenie bez tuku. Synonymom pre nepriľnavú p...

Panvica na mäso? Jedine tá oceľová

V súčasnej dobe sú veľmi obľúbené panvice s rôznymi nepriľnavými povrchmi, ale niekedy nezaškodí sa ...

Nechajte za seba hovoriť jedlo! Ako na food plating?

Food plating je vo vrcholovej gastronómii považovaný za bežnú súčasť jedla. Jeme aj očami a jedlo má...

Nesmrteľný liatinový riad

O liatine môžeme takmer bez nadsázky povedať, že je nesmrteľná. Iba máloktorý materiál sa pýši, tak ...

Bez týchto panvíc sa doma nezaobídete!

Určite existujú ľudia, ktorí si vystačia len s jednou panvicou na všetko. Pokiaľ to s varením myslít...

Ultimátny návod na čistenie panvíc z rôznych materiálov

Panvica je základom každej kuchyni. Správna údržba nám zaistí nie len pekný vzhľad, ale môže významn...

Ostré nože po celý rok!

V kuchyni nie je snáď nič horšie ako tupý nôž. Je zaujímavé, ako taká zdanlivá hlúposť môže znepríje...

Preneste sa do Ázie! Porovnali sme oceľové, titánové a medené wok panvice

Pokiaľ ste milovníci ázijskej kuchyne a myslíte to s varením skutočne vážne, tak vám nesmie doma chý...