Oceľové panvice de Buyer
Francúzske oceľové panvice
na celý život
de Buyer — ikonické oceľové panvice od roku 1830
Francúzska značka de Buyer skutočne dotiahla umenie výroby panvíc do dokonalosti. Oceľová panvica "starne ako víno" a čím dlhšie a častejšie ju používate, tým lepšie sú jej vlastnosti.

Prirodzene nepriľnavé
Oceľ sa používaním stáva nepriľnavou. Tmavá vrstva na povrchu je presne to, čo by sme mali dosiahnuť. Po použití ju obvykle stačí utrieť papierovou utierkou, tenká vrstva oleja jej urobí len dobre.

Optimálne prepečenie
Oceľ dokonale a rovnomerne vedie teplo. Zároveň je pevná a stabilná, takže sa časom v strede neprehýba ako ľahké nepriľnavé panvice. Vaše steaky a palacinky budú vždy dokonale prepečené po celom povrchu.

100% prírodná
Oceľ ako zliatina železa a uhlíka je 100 % prírodný materiál. Panvice majú ochrannú vrstvu z organického včelieho vosku. Sú ekologickým, recyklovateľným výrobkom s dlhou životnosťou

Chutnejšie pokrmy
Čo nedokážu panvice s nepriľnavým povrchom? "Zatiahnuť" pokrm. Na oceľovej alebo liatinovej panvici je vďaka skaramelizovaniu prírodných štiav mäso rýchlo zatiahnuté. Na povrchu sa vytvorí chutná kôrka a šťava zostáva vo vnútri. Prepečený zvonka a šťavnatý zvnútra = oveľa chutnejší.
„Panvice de Buyer sú rýdza francúzska tradícia. Nitovanie a kontrola stále prebieha ručne. Včelí vosk, ktorým sú z výroby chránené, je od včiel z úľov vedľa továrne. Uhlíková oceľ sa po vypálení správa ako nepriľnavá panvica, a to je čisto prírodný a zdraviu neškodný materiál. A robiť francúzske crêpes na panvici, ktorú ručne vyrábal Francúz, má vážne niečo do seba. :-)“
Antonín Štětina, riaditeľ Kulina.